TÜRKEŞ VE YILMAZ POZANTI’DA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI

İyi Parti Adana birinci sıra milletvekili adayı Alparslan Türkeş’in kızı Dr. Ayyüce Türkeş, seçim kampanyası için sahaya inerek Pozantı ilçesini ziyaret etti.

 

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi sebebiyle partili adaylar sahaya inerek vatandaşlarla buluşmaya başladılar. 28. Dönem Adana İyi Parti Milletvekili adaylarından Dr. Ayyüce Türkeş ve Remzi Oğuz Yılmaz Pozantı ilçesine gelerek hem vatandaşla bayramlaştı hem de seçimlerde Millet İttifakı ve İyi Partiye destek istedi.

 

Milletvekili Adayları Dr. Ayyüce Türkeş ve Remzi Oğuz Yılmaz, Pozantı’da ilk olarak İyi Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Mustafa Arıkan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İyi Parti heyeti daha sonra ise Millet İttifakı ortağı CHP Pozantı İlçe Başkanlığı Teşkilatını ziyaret ederek bayramlaştı.

 

İyi Parti Pozantı İlçe Başkanı Mustafa Arıkan koordinesinde sivil toplum kuruluş temsilcilerini ziyaret eden milletvekili adayları Dr. Ayyüce Türkeş ve Remzi Oğuz Yılmaz, kuruluş başkanları ise sohbet ederek Pozantı’nın genel durumu hakkında çeşitli bilgi aldılar.

 

Daha sonra halk pazarını ziyaret eden milletvekili adayları vatandaşla kucaklaşarak İyi Parti ve Millet ittifakına destek istediler. Meyve ve sebze fiyatlarıyla ilgili vatandaşla karşılıklı sohbet eden Türkeş, iktidara geldiklerinde vatandaşın cebini düşünecekleri bir sistem getireceklerini belirtti.

 

Milletvekili adayları Dr. Ayyüce Türkeş ve Remzi Oğuz Yılmaz, halk pazarı ziyaretinden sonra Kamışlı Mahallesine geçerek esnaf ziyareti gerçekleştirdiler. Vatandaşla selamlaşan Türkeş ve Yılmaz, “14 Mayıs akşamı zaferle ayrılacakları bir seçim için var güçleri ile çalıştıklarını ve bu şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini ifade ederek “Zafer İYİ’lerin olacaktır” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*