ÜLKÜ OCAKLARI ESNAFA VE VATANDAŞA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

Ülkü Ocakları Pozantı İlçe başkanlığı, Şanlı Türk ordusunun gerçekleştirdiği Zeytin Dalı operasyonuna destek amacıyla, ilçe merkezi ve köylerdeki esnafa Türk bayrağı dağıttı.

Tüm Türkiye’nin Al bayraklarla donatılması gerektiğini vurgulayan Ülkü Ocakları Pozantı İlçe Başkanı Şaban Adıgüzel şunları söyledi;

Türk Gençliğinin Kılavuzu Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendi’nin Türk Askeri’nin Afrin Harekâtı için yapmış olduğu çağrısı üzerine, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanımız Emin Canlı’nın talimatı ile esnaflarımızdan başlayarak hemşerilerimize Türk Bayrağı dağıttık. Yüce Türk Milletini bu çağrıya kulak vererek evlerimizi, iş yerlerimizi Türk Bayrağıyla donatmaya davet ediyoruz. “Afrin’de gelişen olaylar Türk’ün yaradılışında, “Cihan’a huzur getirme” amacına hizmet etmektedir. Türk askeri bu şuurla Afrin’i, Kızıl Elma görüp, bu yolda şehit olmayı şeref sayıyor. Ülkü Ocakları Pozantı İlçe Başkanlığı olarak, şanlı ordumuza ve Yüce Türk Milletine destek amacıyla, Pozantı’nın merkezi başta olmak üzere köyleri de dahil her esnafımıza bayrak dağıttık. Halkımızın da bu kampanyamıza iştirak etmelerini bekliyoruz. İştirakte bulunan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*