Ülkü Ocakları Teşkilatından Örnek Davranış

Pozantı Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatı “Temizlik İmandandır” Hadis-i Şerifinden yola çıkarak Pozantı Spor Salonunu temizleyerek pırıl pırıl yaptılar.

 

Ülkü Ocakları Pozantı İlçe Teşkilatına bağlı ortaöğretim biriminden birkaç öğrenci “Misafir gelecek gibi evini, ölüm gelecekmiş gibi kalbini temiz tut” ve “Temizlik İmandandır” Hadis-i Şerifi’nden yola çıkarak Pozantı Spor Salonunu dip bucak temizlediler.

 

Konu ile ilgili Pozantı Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Kurtbey Uğur Avan yaptığı açıklamada “Ülkü Ocakları Pozantı İlçe Başkanlığı olarak “Temizlik İmandandır” anlayışla çıkmış olduğumuz bu yolda, ilçemize örnek teşkil etmesi vesilesiyle ilçemizde bulunan Pozantı Spor Salonu içi ve çevresini temizledik.

 

Hem teşkilatımızda ki kardeşlerimizin çevre bilinci kazanması hem de gelecek nesillerimize çevre bilincini aktarması hususunda faaliyetlerimiz belirlenen takvime göre devam edecek. “Aslan yattığı yerden belli olur” diyen atalarımızı örnek alarak çevremizi temiz tutacak ve bunun için çalışmalara devam edeceğiz. Temizlik imandan gelir diyoruz ve tüm hemşehrilerimizi çevremizi temiz tutmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*