YANARAK CAN VERDİ 1 ÖLÜ

Pozantı’da henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kaçış rampasına kaçan bir tır, geldiği hızla rampa korumalıklarını aşarak ormanlık alana uçtu.

Kaza Salı gecesi saat 24.00 sularında meydana geldi. Adana-Pozantı-Ankara otoyolunun 8. Kilometresinde bulunan kaçış rampasına kaçan Fayans yüklü Ahmet Küçükoğlu (24) yönetimindeki 27 V 0603 plakalı tır duramadı ve beton bariyerleri aşarak rampanın bitimindeki ormanlık alana uçtu. Bu sırada tır da yangın çıktı.

Otobandan geçen sürücüler tarafından fark edilen araç yangını için itfaiye ekipleri çağırıldı. İtfaiye ekiplerinin uzun süreli çalışmaları sonucunda yangın söndürülürken sürücüye ulaşılamadı. Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin saatlerce araması sonucunda sürücü Ahmet Küçükoğlu yanan araç içerisinde sıkışmış halde bulundu.

Pozantı Cumhuriyet Başsavcılığı ekiplerinin çalışmasının ardından cenaze yanan araçtan çıkarılarak Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma sürüyor. Çalışmalar sırasında tır sürücüsünün Kaçış Rampasındaki mucurlu bölümüne girmediği gözlemlendi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*