Yapı Meslekspor ile Pozantı Belediyespor 2 – 2 Berabere Kaldı

Adana Süper Amatör Lig A Grubu takımlarından Yapı Meslekspor, Pozantı Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşma her iki yarıda atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.

 

Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda oynanan maçın düdüğünü Şenol Yılmaz çaldı. Yardımcılıklarını ise Murat Urun, Nejdat Büyükşenalan yaptı. Maça her iki takım oyuncuları da hızlı başlarken, Pozantı Belediye Başkanı ve Pozantı Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Çay, tribünlerdeki yerini alarak futbolcularına destek verdi.

 

Karşılaşmanın ilk golü ev sahibi Yapı Meslekspor’dan geldi. 9. Dakikada Pozantı Belediyespor ceza alanı sağ çaprazında kazanılan serbest vuruşu akıllı kullanan Ömürcan, onca defans oyuncusu arasından topu kaleci Süleyman Erkoç’un uzanamayacağı köşeye göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra rakip kaleyi daha sık yoklayarak pozisyon arayan Pozantı Belediye spor amacına 43.  Dakikada Kerem’le ulaştı: 1-1.

 

İlk yarı bu sonuçla sona ererken, ikinci yarıda da karşılıklı atılan goller vardı. Ev sahibi Yapı Meslekspor, Hasan ile 2-1 öne geçmeyi başarsa da, konuk Pozantı Belediye spor Davut’la karşılık vererek durumu 2-2’ye getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca maçta bu skorla sona erdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*