YENİ ACİL SERVİSİ HİZMET İÇİN GÜN SAYIYOR

Pozantı 80.Yıl Devlet Hastanesinin bir bölümüne yapılan yeni acil servisi son aşamasına gelerek hizmet vermek için gün sayıyor.

Hastane yöneticisi Başhekim Uzman Doktor Emre Samim Çulha yönetiminde hastane içerisinde bulunan yemekhane bölümü hastane dışına projelendirilerek, yemekhane bölümünden boşalan alana modern ve hijyenik bir acil servisi yapıldı.

Gazetemize konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Başhekim Uzman Doktor Emre Samim Çulha şunları söyledi;

“4 gözlem odası, 4 acil poliklinik müdahale odası, cerrahi müdahale odası ve canlandırma odası olmak üzere toplam 10 yataklı yeni acil servisine kavuşan hastanemiz en kısa sürede Pozantılı vatandaşlarımıza hizmet verecek. Hastanemiz Adana-Pozantı-Ankara karayolu hattının üzerinde bulunmasıyla da sadece Pozantı’ya değil geniş bir kitleye de hizmet verdiği için yeni acil servis bölümümüz geniş bir kitleye hizmet verecek. 2007 yılında Pozantı’ya geldiğimde açıkçası küçücük ev odası gibi acil servisini görünce üzülmüştüm. Ve o zaman kendime bunu bir görev bilerek büyük bir acil servise ihtiyacın olduğu kadar, personelimizin ihtiyacının karşılandığı yemekhane bölümümüzü de hastane dışına almak gibi bir hayalim olmuştu. Şimdi o hayalim gerçekleşti. Yemekhane’yi farklı bir bölgeye alarak oradan boşalan alana kocaman, ferah bir acil servisi inşa ettik.”dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*