YOL BOYU ESNAFINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, D-750 karayolu üzerinde bulunan petrol işletmecileri ve lokanta işletmelerine ziyarette bulunarak talep ve sorunları dinledi.

Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, beraberindeki Belediye Başkanı Mustafa Çay, Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Nuri Dilek, Emniyet Müdürü Komiser Cem Doğaroğlu ve Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin ile birlikte D-750 karayolu üzerinde bulunan işletmecilere bir dizi ziyaret düzenlediler.

Düzenlenen ziyaretin amacı ise hem sorun ve talepleri dinlemek hem de asrın felaketi olarak büyük bir acıya sebep olan deprem nedeniyle deprem bölgesine giden milyonlarca insanı tesislerinde ve lokantalarında ağırlayan Pozantılılara teşekkür etmek içindi.

İlk ziyaret Akün Dinlenme Tesislerine yapıldı. Akabinde ise Tünel Restoran, Başkanın Yeri, Pala Restoran, Şen Petrol, Taşpınar Dinlenme Tesisleri, BP Petrol, Demir Petrol, Sarsılmaz Petrol, Akkaya Petrol ve Yücel Et Mangal Lokantasına yapıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Her iş yeri ziyaretinde işletme sahiplerine bol kazançlar dileyen Kaymakam Karamahmut, Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden gelip deprem bölgesine giden ve ilçemizde mola veren yardımsever halkımıza göstermiş olduğu misafirperverlik hususunda her işletmeciye ayrı ayrı teşekkür etti. Pozantı’nın yardımsever ve kadirşinas bir ilçe olduğunu belirten Kaymakam Karamahmut, “Böyle durumlarda bir olacağız, kenetleneceğiz ki en ufak bir olumsuzlukta tökezleyip düşmeyeceğiz” dedi.

KİRLİ DÜŞÜNCELERE KULAK ASMAYIN

Deprem bölgesine sözde yardıma gittiğini söyleyen ya da depremzedeyim diyerek sosyal medya da Pozantı’mızın ismini verip lokanta ve tesislerimizi karalamaya çalışanlar kişilere kulak asmayın diyen Kaymakam Karamahmut, hakkınızı elbette arayın ama bu asılsız ve çirkin karalamalar sizin yardımsever yüreğinizi küstürmesin. Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*