AK KADINLAR’DA KONGRE ZAMANI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ak Parti teşkilatlarında başlayan kongre çalışmaları Pozantı’da tüm hızıyla devam ediyor.

2017 Ocak ayında Ak Parti Pozantı Kadın kolları başkanlığına atanan Büşra Durmuş kongre hazırlıklarına başladı.

Uzun zamandır yapılması planlanan kadın kolları ilçe kongresinin tarihi 19 Kasım 2017 Pazar günü olarak belirlendi. Yönetim için başvuran adaylarla görüşmeler İl kadın kolları başkanı Sevil Can hanımın katılımıyla 14 Kasım2017 salı günü saat 10.00’da gerçekleştirildi. Yönetimde bulunmak isteyenler Ak Parti Pozantı İlçe Başkanlığı’ndan ya da Kadın kolları başkanı Büşra Durmuş’a ulaşarak müracaatlarını yaptılar ve İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ile görüşme gerçekleştirdiler.

Gazetemize konuşan ilçe başkanı Büşra Durmuş şunları söyledi;

Biz kadınların her zaman kafasına koyduğu istediği her şeyi yapabileceğine inandık. Yeter ki içlerindeki gücü keşfetsinler. Bu sebeple kadınlarımızın içindeki gücü keşfetmeleri için elimizden geleni yapmayı kendimize görev bildik. Keza seçim çalışmalarımız sırasında ev ve aile sorumlulukları ile birlikte ne kadar özverili çalışılabileceğini gösterdiler, hepsinden Allah razı olsun. Şimdi yeni bir oluşum içerisindeyiz Allah nasip ederse 19 Kasım Pazar günü kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongreden önce kadın kolları yönetiminde bulunmak isteyenlerle görüşmelerimiz devam ediyor. 14 Kasım Salı günü saat 10.00 da İl Kadın Kolları Başkanımız Sevil Can Hanım ile birlikte yaptığımız görüşmeler sonrası yeni kadın kolları yönetimimiz oluşmak üzere. Bu süreçte illa ki bizim ulaşamadığımız içinde büyük cevherler olan, vatan için hizmet etmeye gönüllü kadınlarımız vardır. Bu sebeple partili partisiz tüm kadınlarımızın 19 Kasım Pazar günü saat 13.30 da yapacağımız 5. kadın kolları olağan kongremize katılmaları bizleri onurlandıracaktır.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*