AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI POZANTI’DA SAHAYA İNDİ

AK Parti Adana Milletvekili Adayları, ilk günden 15 ilçenin yanı sıra Pozantı’da büyük çıkarma yaparak vatandaşlarla kucaklaştı.

 

AK Parti Adana 28. Dönem Milletvekili Adayları, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’ın başkanlığında, Yüreğir Kültür Merkezi’nde yapılan aday tanıtım toplantısının hemen ardından sahaya çıktı.

 

Ozan Gülaçtı Başkanlığındaki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) yaptığı programlar kapsamında, 15 milletvekili adayı, Adana’nın 15 ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

 

Adaylar, görevlendirildikleri ilçelerde, mahalle, sokak, ev ve işyerlerinde çalışma yaparak, AK Parti iktidarında Türkiye’nin kazanımları ve yapılması planlanan projeler, yatırımlar başta olmak üzere ‘Türkiye Yüzyılı Vizyonu’ hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Pozantılılar, 20 yıldır süren istikrarın devamı ve Türkiye Yüzyılının inşası için tercihlerini AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana yapacaklarını söyledi.

 

TÜM ADAYLAR POZANTI’DA

Seçim çalışması sebebiyle her gün ayrı bir milletvekili adayı Pozantı’yı ziyaret ederek esnaf ziyaretinde bulundular. Son olarak Pazar günün Ak Parti Pozantı İlçe Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeği öncesinden Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve Adana Milletvekili Tamer Dağlı, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

 

SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne yönelik çalışmalarını aylar öncesinden başlayarak tamamladıklarını belirten AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Tüm teşkilatlarımız canlı ve diri. İl ve ilçe SKM’lerimiz ve milletvekili adaylarımızla büyük bir uyum içerisinde. Adaylarımızla birlikte seçim çalışmalarımızın startını verdik. Sahada vatandaşlarımızdan, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir teveccüh var. Bizler de kapı kapı dolaşarak var gücümüzle çalışıp, 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacağız” dedi.

 

Milletvekili Aday tanıtımından sonra ilçemize gelen Adayların isimleri ise şu şekilde;

Hasan Hüseyin Kuşçu, Ramazan Çırak, Ahmet Zenbilci, Mehmet Kurtaran, Mustafa Yıldız, Dinçer Dinç, Sunay Karamık, Oğuzhan Gürhani, Faruk Aytek, Erol Kahraman, Melike Doğan, Abdullah Doğru, Kasım Pamuk ve Fatıma Yurduseven

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*