Ak Parti Milletvekili Ahmet Zenbilci Pozantı’da Vatandaşlarla Buluştu

Ak Parti Adana Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı olan Ahmet Zenbilci, Pozantı ilçesine bir dizi ziyarette düzenleyerek 14 Mayıs seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu anlattı.

 

Milletvekili Ahmet Zenbilci, Pazar günün öğle saatlerinde Pozantı ilçesine gelerek Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Zenbilci’yi Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal ve 3 kademe yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

 

İlçe binasında partili yönetim kurulu üyeleriyle kısa bir toplantı yapan Ahmet Zenbilci daha sonra İlçe Başkanı Necati Şen koordinesinde Alpu, Fındıklı, Kamışlı, Yazıcak, Dağdibi, Aşçıbekirli, Yukarıbelemedik, Karakışlakçı ve Yağlıtaş Mahallesine ziyarette bulunarak vatandaşla sohbet etti ve 14 Mayıs seçimlerinin ne kadar önem arz ettiğini anlattı.

 

Milletvekili Ahmet Zenbilci Kamışlı Mahallesindeki bir kahvehanede konuşma yaparken, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’da gelerek Zenbilci ile birlikte esnaf ziyaretlerine katıldı.

 

Milletvekili Zenbilci, Millet İttifakı üyelerinin seçimi kazandığı takdirde neler yapacaklarını, ülkeyi zora sokacaklarını, PKK ile işbirliği yapacaklarını, yurtdışından getirecekleri milyon dolarlık para ile güzel ülkemizi borç batağına sürükleyeceklerini dile getirdi.

 

Belediye Başkanı Mustafa Çay ise her gittiği köy ziyaretinden devletin yaptığı yardımları, orköy sayesinde her evin üzerindeki güneş enerjisinden tutun da köylüye sağlanan fide desteği, fidan desteği ve kredi desteğinden bahsetti. Başkan Çay ayrıca bana oy vermeyebilirsiniz vermeyin de ama bu vatanın elden gitmemesi için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu oyu vermelisiniz. Ben normal de genel seçimlerde bu kadar çabalamazdım. Ama bu seçimde sonuna kadar çabalayacağım. Köy köy, kahvehane kahvehane gezip doğruları anlatacağım. Bu benim boynumun borcu. 14 yıldır sizlerin belediye başkanınızım ama 18 yıl da terörle mücadele de görev yaptım. Yanımda görev arkadaşlarımı şehit verdim. Şimdi ne olacak Atatürk’ün partisi CHP, teröristlerle iş tutacak! Var mı böyle bir dünya? Milli görüşçü SaadetPartisi üyeleri Sadık Pinegöz ağabeyimiz kendi partilerinin ideolojisi farklı olmasına rağmen CHP ile birlikte kol kola gezip oy istemesi benim içimi acıtıyor. Eğer ülke elden giderse, eğer vatan elden giderse ben belediye başkanı olsam ne yazar olmasam ne yazar değerli arkadaşlar? Dedi ve vatandaşlardan uzun uzun alkış aldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*