AK PARTİ’DEN HASTANE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

Ak Parti Pozantı ilçe Başkanı Yusuf Arısoy, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Pozantı 80.Yıl Devlet Hastanesine başhekim olarak atanan Ümit Kara ile yeni yerine taşınan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yaklaşık 6 kadar önce devlet hastanesi başhekimliğinin boşalmasından sonra genel sağlık sekterliklerinin kapatılarak devlet hastanelerinin de sağlık ocakları gibi il sağlık müdürlüklerine bağlanması, yani tek çatı altında birleştirilmesi sürecine girilmişti. Bu süreç tamamlandıktan sonra il genelinde hastane personelleri atamaları gerçekleştirildi. Sağlık bakanlığı ve il sağlık müdürlüğünün olurları ile Pozantı 80.Yıl devlet hastanesi Başhekimliğine uzun süredir Pozantı’da görev yapan Ümit Kara atanırken bunun yanında hastane birim müdürlüklerine ise İsmail Altunkaya, Hediye Dilmen ve Ayşe Avan atandı.

Konuyla ilgili İlçe Başkanı Yusuf Arısoy şunları söyledi;

“Pozantı ilçe yönetim kurulu üyelerimizden arkadaşlarımız ile birlikte hastanemize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yaptığımız ziyarette hastanemizin genel durumu, giderilmesi gereken eksiklikler ve vatandaşlarımızın hastaneden beklentileri hakkında istişareler yaptık. Yeni yönetim ekibine sorunların giderilmesi ve hastanemizin daha verimli çalışabilmesi için üzerimize düşen her şeyi yapabileceğimizi ilettik. Yeni yönetim ekibinin vatandaşlarımıza daha iyi hizmetler verme ve sorunları çözme için yoğun çaba sarf edeceklerine inanıyorum. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yapılan yeni binanız hayırlı olsun ziyaretinde ise Müdür Hüdaverdi Yıldız ile Ocak ayında yapımına başlanacak yeni İmam Hatip Lisesi ve yine Ocak ayı içerisinde yapımına başlanacak sekiz derslikli Kamışlı İlkokulu hakkında istişarelerde bulunuldu, fikir alışverişi yapıldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*