BELEDİYE BAŞKANI ÖĞRENCİLERE 5000 BERE VE KAŞKOL DAĞITTI

Belediye başkanı Mahmut Sami Baysal, ilçede öğrenim gören tüm öğrencilere bere ve kaşkol hediye etti.

Kısa bir süre önce Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın açılışını gerçekleştirdiği Sosyal Giyim Markette bulunan giyim malzemelerinden temin edilen toplam 5000 adet kaşkol ve bere, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal tarafından ilçedeki tüm okullara dağıtılmak üzere paketlendi.

Pozantı’nın coğrafi ve jeolojik konumu kış aylarını çetin geçirmesi sebebiyle Başkan Baysal, öğrencileri bir nebze üşütmemek adına hediye ettiği bere ve kaşkolun ilk dağıtımını Çarşamba günü Aşçıbekirli mahallesinde bulunan ilkokula yaptı. Belediye Başkan Baysal’ın bere ve kaşkol dağıtmasına MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar ve Belediye Fen İşleri Müdürü Recep Koca’da katıldı. Berelerini alan öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunurken öğrenciler Başkan Baysal’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ise; “Geçtiğimiz günlerde açtığımız Sosyal Giyim Marketteki ürünlerimiz arasından ilçemize bulunan tüm öğrencilerimize ayrım gözetmeksizin soğuk kış günlerinden bir nebze de olsa koruyacak bere ve kaşkol hediye etmek için personellerimiz öğrenim gören öğrencilerimizin sayısını araştırdı. Biz de bu araştırmaya göre 5000 adet bere ve kaşkol siparişi verdik. Her biri geleceğimiz olan öğrencilerimizi mutlu etmek onların ve gönlünde taht kurmak bizi en mutlu eden durum olur. Öyle ki bu kış mevsiminde de bundan güzel hediye olmadı” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*