BAŞKAN ÇAY’DAN MHP VE AK PARTİ’YE ZİYARET

MHP Pozantı Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Belediye Başkanı Mustafa Çay, adaylığının açıklanmasının ardından önce MHP İlçe Teşkilatına daha sonra da Ak Parti İlçe Teşkilatına ziyarette bulunarak basın açıklaması yaptı.

Salı günü saat 14.00’da MHP İlçe Teşkilatıyla buluşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay, partisi ile yaptığı toplantıda hem meclis üyeliğiyle alakalı görüşme yaparken hem 26 Ocak Cumartesi günü Adana İstasyon Meydanında gerçekleştirilecek olan Aday Tanıtım toplantısına teşkilat ve partili olarak gidileceğinin görüşmeleri yapıldı.

Saat 15.00’da da MHP İlçe Teşkilatı ile Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Çay, Ak Parti İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz’a bir buket çiçek sunduktan sonra hem Ak Parti yönetim kurulu üyelerine hem de basın açıklamasıyla duygu ve düşüncelerini açıkladı.

Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyareti sırasında yapılan basın açıklamasında konuşan Başkan Mustafa Çay şunları söyledi;

“Bugün Cumhur İttifakının açıklanmış ortak adayı olarak hem Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı hem de Ak Parti İlçe Teşkilatıyla birlikte çalışma adına nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Öncelikle ev sahiplikleriyle ve bizleri kabulüyle alakalı Ak Parti İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Malum olduğu gibi ülkenin bekası için Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yine Sayın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ülkemizin bekası için kurmuş oldukları Cumhur İttifakının inşallah Türkiye genelinde takdire şayan bir oy oranıyla yeniden insanlara ümit olması ve ülkenin içerisinde bölüp parçalamak isteyenlere karşı büyük bir bent olması için hep beraber liderlerimizin emri doğrultusunda çalışmayı görev, borç ve namus biliyoruz. Malum olduğu gibi 10 yıldır Pozantı’da belediye başkanlığını yürüten bir kardeşiniz olarak yaklaşık 23 aylık bir süre içerisinde görevimizden uzak kaldık. Ancak görevimizden uzak kaldığımız bu süre içerisinde önce adaletin tecellisiyle önce adalette aklandık. Sonra devletimizi temsil eden hükümetimizin göreve iadesiyle hükümetimizin nezdinde aklandık. Pazartesi itibariyle de kıymetli liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in takdirleri doğrultusunda 3. Kez açıklanmak suretiyle kendi partimizin nezdinde de aklandık.

EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞACAĞIZ

Bugünden sonra birlik içerisinde, beraberlik içerisinde cumhur ittifakının yüz akı için hep beraber ele ele gönül gönüle çalışacağız. Bu ittifakın temel kurallarında belediye başkanlıklarında ittifak yapılıyor, belediye meclis üyeliğinde ise her parti kendi meclis üyesini destekleyecek. Bu noktada ben biraz önce kendi teşkilatımızdaki arkadaşlarıma da izah ettim. Hiç kimsenin kişisel polemik konusu yapma hakkı yok. Bu konuda her iki genel başkanın da duruşu çok net. Geçmişte birbirimize kırgınlıklarımız olabilir, dargınlıklarımız olabilir. Bunlar sevgide serbestlik ama saygı da zaruret var. Sevmeye bilirsiniz. Ama liderlerimiz ortaya bir saygınlık koymuşsa buna saygı duymak her birimizin şerefidir, namusudur.

SİZİN DE BANA GÜVENMENİZİ İSTİYORUM

Farklı partilerde siyaset yapıyor olabiliriz ama biz mayası bir, köyü bir, milliyeti bir, cibilliyeti bir insanlarız. Onun için bizim cumhur ittifakının yüksek oranda oy oranıyla Allah’ın izniyle Pozantı olarak sancağı en yüksek derecede taşıyacak şekilde birbirimize bütün kırgın ve küskünlükleri bir kenara koyup inşallah en yüksek oy oranıyla Adana’nın en yüksek oy oranını alma mecburiyetimizin olduğunu düşünüyorum. Bu konuda da sizlere olan güvenimi bir kere daha ifade ediyorum sizin de bana güvenmenizi istiyorum. Hedefim %70 ama emin olun ki bu hedefimin üzerine bile çıkabiliriz.” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*