BAŞKAN ÇAY’IN MECLİS ÜYESİ ADAY LİSTESİ AÇIKLANDI

Yeniden Refah Partisi Pozantı Belediye Başkanı Adayı olan Başkan Mustafa Çay, kurduğu ekip ve meclis üyesi adayları ile dört yoldan çalışmaya ve seçmenlerine ulaşmaya devam ediyor.

Pozantı İttifakı adı altında farklı partilerden güçlü birçok insanların desteklediği Başkan Mustafa Çay, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımlar yaparak meclis üyesi adaylarını kendisi tanıttı.

Henüz belediye meclis üyesi adaylarının kaçıncı sırada olduğu bilinmezken Başkan Mustafa Çay sosyal medya hesabından işte şu isimleri açıkladı;

Yusuf Arısoy, Mahmut Sami Çiğdem, Nedim Sarsılmaz, Mehmet Say, Hasan Doğan, Sabit Avcı, Gökhan Sülüç, Nuray Güngör, Özgür Gören, Selçuk Coşkun Mikail Aydın, Şifa Gören, Ferhat Bayram, Aziz Şen ve Murat Kutlu

EKİP ÇALIŞIYOR

Yeniden Refah Partisi çatısı altında bir araya gelen Başkan Mustafa Çay ve ekip özellikle nokta atışı yaparak seçim çalışmalarını sürdürdüğünün bilgisine ulaşıldı. Partisinin kadınları mahalle mahalle ev ziyareti yaparken, Başkan Çay ve meclis üyesi adayları belirledikleri adreslere bizzat giderek vatandaşla tokalaşıyor, talep ve istekleri alıyor. Başkan Mustafa Çay, 3 dönemdir yaptığı çalışmaları kısa özet geçerek anlatıp yeni dönemdeki projelerini seçmenleriyle paylaşıyor.

KAMIŞLI BOĞAZINI TURİZME KAZANDIRMAYA KARARLI

Başkan Mustafa Çay, yıllardır Belemedik’e verdiği değerin meyvelerini aldığını dile getirirken sıra Kamışlı boğazı ve Kapuz Ağzı Boğazına geldiğini belirtiyor.

2014 yılında köylerin belediyeye geçmesiyle birlikte Belemedik’te yaptıkları turizm odaklı çalışmaların karşılığını aldıklarını dile getiren Başkan Çay, “ Belemedik’i şuan dünya tanıyor. Belemedik birçok yerli ve yabancı dizi ve film yapımcılarının adresi oldu. Dila Hanım, Hanımın Çiftliği, Emanet, Ramo gibi ulusal TV’lerde yayınlanan dizilerin tercihi Belemedik oldu. Şimdilerde otomobil firmaları reklam çekimlerini Belemedik Vadisinde yapıyor. Restaurant, Bungalov Ev ve Butik Otelimizde kalmak için can atan aylar sonrasına randevu yazdıran yüzlerce insan var. Bununla birlikte birçok evladımız iş yerlerimizde çalışıyor evlerine ekmek parası götürüyor. Kapuz Ağzı gibi çok önemli bir yerimiz var. Neden burayı da turizme açmayalım. Hem kapuz ağzı mevkiimiz Niğde ve Kayseri’ye daha yakın. Bu sebeple turizm çerçevemiz daha da genişlemiş olacak.” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*