BAŞKAN DURMUŞ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Ak Parti Pozantı Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş yönetimindeki dört kadın ile birlikte kütüphaneler haftasında çocuklarla buluştu.

27 Mart – 2 Nisan Kütüphaneler haftası olması nedeniyle ilçe genelinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen bu etkinliklerin bir tanesini de Ak Parti Kadın Kolları yaptı. İlçe Başkanı Büşra Durmuş yönetimindeki Esra Özçelik, Fatma Vural, Şemsinur Türkyılmaz, Nisa Ünal ile birlikte Pozantı İlçe Halk Kütüphanesinde çocuklarla buluşan başkan, çocuklara kitapların en iyi arkadaş olduğunu, kitapları çok sevmeleri gerektiğini, düzenli kitap okumanın önemini anlatırken kütüphanenin öneminden bahsetti.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş şunları söyledi;

“Biliyorsunuz ülkemizde okuma oranı çok düşük, bu durum bana bu oranı artırmak için bir şeyler yapmak zorunda hissettirdi. İlçemizde de hem hanımların hem çocukların kitap okuma alışkanlığı olmadığını ve kütüphane gibi bir nimetten faydalanmadıklarını görüyorum. Pozantı’ya geldiğimden beri düzenli olarak kütüphanede vakit geçirdim, hatta bazı haftalar her gün gittim ve üzülerek söylüyorum ki bu zamana kadar kütüphanede toplu olarak en fazla 4 kişi gördüm. Bugün bu etkinliği miniklerimiz kütüphaneyle erkenden tanışsın, kitaplarla bir an önce arkadaş olsun diye gerçekleştirdik. Sadece bununla kalmayıp bu gibi etkinlikleri ilçemizin rutini haline dönüştürmek için birçok planım var. İnşallah Pozantı’mızda kütüphaneyle tanışmamış, düzenli okumayan anne ve çocuk kalmayacak.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*