DESTEK İÇİN 50 ARAÇLIK KONVOY

Adanalı özel bir lojistik firmasının Aksaray ilindeki şubesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan için Adana’ya 50 araçlık destek konvoyu Pozantı’ya ulaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Nisan Cuma günü Adana vereceği mitinge destek için Aksaray’dan 50 araçlık tır konvoyu Adana’ya doğru yola çıktı. Akşamüzeri Pozantı’ya ulaşan tır konvoyuna Pozantılı partililerde destek verdi. İlçe merkezinden geçmek isteyen 50 araçlık tır konvoyuna emniyet güçleri güvenlik açısından sadece dorsesiz 10 tırın geçişine izin verdi.

Konvoyun Atatürk Caddesi üzerinden geçişine Pozantılılar alkışlarla destek verdi. Konvoyda bulunan 50 Tırın ön ve arka tarafında “HZ. İbrahim’in Karınca Hikâyesindeki Gibi En Azından Tarafımız Belli Olsun. Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Tabi ki Evet Reis” yazılı pankartlarında asılı olması dikkatlerden kaçmadı.

Süfara Lojistik firmasından yetkili Ramazan Süllü’den edinilen bilgiye göre 7 Nisan Cuma Günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vereceği miting için firmada bulunan ne kadar araç varsa hepsini destek için Adana’ya gönderdiklerini belirtti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*