Başkan Mustafa Çay Gökbezlileri Uyardı; Pozantı İmajına Zarar Veriyorsunuz

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, çöp konteynırı etrafına çöp döken Gökbezli vatandaşları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile açık açık uyardı.

 

Özellikle Kızıldağ Yaylası ve Karaisalı ilçesine de geçiş sağlayan Gökbez Mahallesinin, ilçenin imajını da kirletmesini belirten Başkan Mustafa Çay, bu durumun devam etmesi halinde kamera sistemi ile küçük tedbirler alarak cezai işlem uygulayacaklarını da belirtti.

 

İşte Başkan Mustafa Çay’ın Gökbez Mahallesinde ikamet edenler için yaptığı uyarısı

 

“Gökbez halkımızın dikkatine; Köy içerisine yerleştirdiğimiz bunca Konteynır boş iken bu etrafına rezalet şekilde çöp döküyor olmanızı anlayamıyor olduğumu bir kez de buradan paylaşmak istiyorum! Kurallara uyan köy halkımızı tenzih ediyorum. Ancak her defasında bu manzarayı görmekten artık ben utanıyorum! Kızıldağ yolunun üzerinde olması nedeniyle buradan geçen herkese karşı Pozantı imajına zarar veriyorsunuz.

 

Bakınız, Pozantı tarihinin en büyük parkını köyünüzün önüne yapıyoruz. Bittiğinde binlerce insanın yaşam merkezi olacak ortamda, köyün imajına zarar vermenizi istemiyorum. Köyde alışkanlık haline gelen bazı ailelerde evin avlusuna konulan el arabası içinde biriktirilen çöplerin konteynırların etrafına dökülmesi sonucu bu tablonun oluştuğunu biliyor ve görüyoruz. Bu durumun toplum sağlığı açısından, köy halkı için, çocuklarınız için, tehdit olduğunu görün istiyoruz.

 

Temiz çevre, temiz toplum ilkesine uygun hareket edeceğinizi ümit ederek bu çirkin alışkanlığı olanların, bu durumdan vazgeçerek ilçe ve köyün imajını da kirletmemesini rica ediyorum. Bu durumun devam etmesi halinde kamera sistemi ile tedbirler yaparak cezai işlem yapılacağını bilginize sunarak duyarlılığınıza ihtiyacımız olduğunu son kez uyarıyorum! Haydi, Gökbez birbirimizi uyararak, kontrol ederek bu çirkin ortamdan imajımızı el ele kurtaralım.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*