İYİ PARTİ’DE POZANTI BAŞKANI MUSTAFA ARIKAN

Geçtiğimiz aylarda Meral Akşener tarafından kurulan İyi Parti, ülke genelinde il ve ilçe yönetimlerini kurmaya devam ediyor.

Adana’da yönetimini oluşturan İyi Parti, şimdide ilçemiz Pozantı’da başkanını ve yönetimini belirledi.

Pozantı’da geçmişten günümüze çeşitli partilerde üye olarak bulunmuş hatta yönetici olarak görev yapmış birçok isim İyi Parti’nin Pozantı ilçe yönetiminde yer aldığı görülüyor. İlçe Başkanlığına getirilen Arıkan Otel sahibi iş adamı Mustafa Arıkan, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulundu.

Cumartesi günü akşama doğru Arıkan Otelin toplantı salonunda bir araya gelen İyi Parti Pozantı İlçe Teşkilatı, daha önce üye ya da yönetici olarak bulundukları çeşitli partilerden gelip İyi Parti çatısı altında toplanarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

İlçe Başkanı Mustafa Arıkan, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“İyi Parti, Pozantı’ya ve milletimize hayırlı olsun. Tarih hep şahitlik etmiştir ki; milletimiz zor zamanları her daim demokratik siyaset ile aşmıştır. Türkiye’nin büyük sorunlarını aşacak gücü var. Milletimizin sağduyu ve kararlılığı var. Milletimizin adaletten yoksun, devlet gücüyle hareket eden siyasi hegemonyaları değiştirme gücü var. Bu güçle milletimiz, demokrasiden sapmadan, Türkiye’nin önünü açmaya karar vermiştir. Milletimiz, kararmakta olan ufkumuzu “İyilik Güneşi” ile aydınlatarak ileriye bakmaya azimlidir. Milletimiz, yeni bir siyasal hareketle, yeni bir iktidarla, güçlü bir Türkiye yoluna devam etmek niyetini açıkça beyan etmektedir.” Dedi.

“MEDENİYET YOLUNUN TAŞLARINI SADECE CESURLAR DÖŞER” diyen İyi Parti Pozantı İlçe Başkanı Mustafa Arıkan sözlerine şu şekilde devam etti;

“Partimiz, milletimizin bu beyanına kayıtsız kalmayan kurucularımızın aldığı tarihi sorumlulukla kurulmuştur. Özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, komşuları ile barış içerisinde, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformlarda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile yola çıktık. Partimizin çağrısı 21. Yüzyılın gerçeklerini doğru okuyabilen, değişen çağa ayak uyduran, güçlü, zengin ve mutlu Türkiye çağrısıdır. İyi Türkiye çağrısıdır.  Eğer yaşadığımız çağ ve coğrafya doğru kavranabilmişse; Türkiye ve dünya doğru okunur, doğru değerlendirilir. Toplumu ileriye taşımanın temel şartı da budur.” Dedi.

İyi Parti Pozantı İlçe Başkanı Mustafa Arıkan, gerekli prosedürlerin tamamlandıktan sonra ilçenin en önemli merkezinde parti binalarını açıp, gereken basın açıklamasını tam kadro yönetimi ile yapacağını dile getirdi.

Henüz daha görev dağılımı belirlenmeyen çiçeği burnunda İyi Parti Pozantı İlçe Teşkilatının yönetimi işte şu isimlerden oluşuyor;

Mustafa Arıkan, Mustafa Kemal Öz, Hasan Akkaya, Cüneyt Bulat, Oktay Özsoy, Mustafa Bekçi, Ragıp Çapraz, Abdullah Uğur, Cumali Akyüz, Ali Taytaş, Ali Eren, Murat Nehoş, Ramazan Dönmez, Metin Aktuğ, Servet Naci Kutlu, Yaşar Doğucu, Kadir Abağ, Halide Kar, Mesude Özdemir, Aynur Ayhan, Melike Arıkan ve Semra Karaaslan.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*