BİRLİĞİN GÜCÜYLE SOKAK SOKAK EL ELE

Cumhur İttifakı MHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, birliğin gücüyle sloganı ile mahalle mahalle sokak sokak dolaşarak vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor.

Özel ev ziyaretlerine ağırlık veren Başkan Adayı Ali Avan, her kesimden vatandaşa dokunarak taleplerini alıyor ve daha iyi bir Pozantı için söz veriyor. Mahalle ziyaretlerini artıran Ali Avan gittiği her yerde güler yüz ve samimiyetle karşılanıyor. Özellikle Dağdibi Mahallesinden olması sebebiyle boğaz mahallelerde daha bir başka karşılanıyor.

Kamışlı Mahallesinde geleneksel hale getirilen çiğköfte buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Ali Avan, “bu sene misafir olduk ama seneye inşallah Pozantı’nın başkanı olarak geleceğim ve düzenlediğiniz çiğköfte buluşmasına destek vererek daha çok vatandaşın bir araya gelmesini sağlayacağım.” Dedi.

CUMHURBAŞKANI ADANA’YA TANITTI

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 Şubat Pazar günü Adana’da yaptığı mitingde Adana adaylarını tüm Türkiye’ye tanıttı. Cumhur İttifakı Adayı olarak MHP’den aday gösterilen Ali Avan’ı kürsüye çağırarak elini kaldıran Erdoğan, tüm adaylar için seçmenlerden destek istedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*