Birlikten Kuvvet Doğdu, İki Aday Birleşti

23 Ocak Pazartesi günü olağan genel kurulu yapılacak olan Pozantı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif seçimlerine aday olan iki aday güçlerini birleştirdi.

İkisi de iş insanı olan esnaf Yavuz Selim Dündar ve Suat Yıldırım Pozantı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif seçimlerine sadece 4 gün kala bir toplantı gerçekleştirerek birleşti ve bir karara vardı.

DÜNDAR BAŞKAN ADAYI, YILDIRIM BAŞKAN YARDIMCISI

İki aday da yaptıkları açıklamalarda Pozantı esnafının daha rahat ve daha kolay bir şekilde kredi çekip dertlerine derman olabilmek olduğunu açıklayarak Suat Yıldırım ve Yavuz Selim Dündar, yaptıkları son toplantı da bir araya gelerek aldıkları karar ile birleşti ve el sıkıştı.

Mevcut Başkan Huriye Dinç karşısında oyların bölünmemesi için, her iki başkan adayının da düşüncesinin tek derdi esnafların rahat etmesi olması sebebiyle 23 Ocak Pazartesi günü yapılacak olan olağan genel kurul seçimlerinde Yavuz Selim Dündar’ın başkan adayı, Suat Yıldırım’ın da yönetimde bulunarak başkan yardımcısı görevine getirileceği açıklandı.

Atatürk Kültür Merkezinde sabah saat 09.00’da tüm esnaf ortaklarından destek beklediğini dile getiren Başkan Adayı Yavuz Selim Dündar; “Kooperatifimize kayıtlı olan tüm esnaf arkadaşlarımızdan destek bekliyoruz. Başta da söylediğimiz gibi tek gayemiz, esnaf kardeşlerimizin yıllardır hasret kaldığı, adil, tarafsız ve güler yüzlü hizmeti gerçekleştirmektir. Esnaf kardeşlerimiz kredi kullandırım konusunda baskı altında olduğunu fısıldıyor. Bu şekil konuşmalara ve dedikodulara son vereceğimiz konusunda tüm şeffaflığımızla esnaflarımızın yanında olacağız. Bizim derdimiz samimiyet, bizim derdimiz hizmet! Tüm esnaf kardeşlerimi 23 Ocak günü saat 09:00 da irademize sahip çıkmaya davet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*