CHP’nin Adana Adayları Açıklandı

Büyükşehir Yeniden Zeydan Karalar’da! Pozantı ise Şenol Eroğlu’da

CHP Parti Meclisi, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Adana Büyükşehir ve birçok ilçe belediyelerinden aday gösterilen isimleri belirledi.

 

Seçim maratonuna sayılı günler kala Adana’da CHP’den “Hangi isim nereye aday gösterilecek?” sorusu an itibariyle netlik kazandı. Çarşamba günü gerçekleşen Parti Meclisi’nin ardından Adana dahil birçok ilin belediye başkan adayları belirlendi ve kamuoyuna açıklandı.

 

ZEYDAN KARALAR YENİDEN ADAY!

Buna göre Adana Büyükşehir Belediyesi’ne Zeydan Karalar yeniden aday olarak gösterildi. Özgür Özel, “Adana’ya Zeydan Karalar yeniden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

POZANTI ADAYI ŞENOL EROĞLU OLDU

Cumhuriyet Halk Partisinin Pozantı Belediye Başkan Adayı ise aynı zamanda ilçe başkanı görevinde bulunan Şenol Eroğlu oldu. Eroğlu’nun adaylığı partililer tarafından sevinçle karşılandı. Adaylığı açıklanan Başkan Adayı Şenol Eroğlu sosyal medya hesabından Haydi Bismillah,  “Pozantı’mızda Adil Yönetim Güzel Bir Gelecek İçin Yola Çıkıyoruz.” Açıklamasını yaptı.

 

İLK İŞİ KABRİSTAN OLDU

Cumhuriyet Halk Partisinin yetki kurulları tarafından açıklanarak Pozantı Belediywe Başkanı Adayı olan Şenol Eroğlu, sabahın ilk saatlerinde Pozantı ilçe mezarlığına giderek ebediyete irtihal etmiş anne ve babasını ziyaret ederek “Sevgili babam, yıllarca bana öğüt etmiş olduğun kamu hizmetinde adalet ve şeffaflık nasihatlerini hiç unutmadım öncelikle Cenab-ı Allahın izni sonra halkımızın teveccühüyle seçimi kazandığımda bu nasihatlerini aklımdan hiç çıkartmayacağım.” Dedi.

 

SEYHAN VE ÇUKUROVA 14 OCAK’TAN SONRA AÇIKLANACAK

Zeydan Karalar’ın yanı sıra Ceyhan’da ise Kadir Aydar ismi aday olarak açıklandı. Seyhan ve Çukurova’nın ise 14 Ocak’ta yapılacak Ankara mitinginin sonrasında açıklanacağı parti kulislerinde konuşuluyor.

 

İŞTE ADANA’DA AÇIKLANAN TÜM İSİMLER

Zeydan Karalar – Adana Büyükşehir Belediyesi

Kadir Aydar – Ceyhan Belediyesi

Ahmet Aktürk – Tufanbeyli Belediyesi

Şenol Eroğlu – Pozantı Belediyesi

İsmail Durmaz – Saimbeyli Belediyesi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*