CUMHURBAŞKANINA SAYGI YÜRÜYÜŞÜNE ÇIKAN ADAY ADAYI POZANTI’YA ULAŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a saygı için Mersin’den yola çıkan Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Muhammed Alp Pozantı ilçesine ulaştı.

Aslen Malaytalı olan 28 Yaşındaki genç iş adamı Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı olarak Cumhurbaşkanı’na saygı için Mersin’den Ankara’ya saygı yürüyüşü yapıyor. 29 Nisan Pazar günü Mersin Ak Parti İl Binasından üç arkadaşıyla birlikte yola çıkan Milletvekili Aday Adayı Muhammed Alp Pozantı ilçesine ulaştı.

3 gündür yollarda olan Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Muhammed Alp, amacının “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgimizi bu şekilde ifade etmek, şehrimizi ve beğenilen Türkiye olduğunu herkese duyurmak, bu kutlu dava da ise Ak Parti’ye aday adaylığımı bu şekilde duyurmak istiyorum. Cumhurbaşkanımıza bu kutlu dava da saygı yürüyüşünde bulunup Mersin’den Ankara’ya yürüyerek giderek düşüncelerimi gönülden ifade etmek istiyorum” dedi.  Yürümekten ayakları su toplayan Milletvekili Aday Adayı Pozantı ilçesinde dinlendikten sonra yoluna kaldığı yerden devam etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*