DENGELER YERİNDEN OYNADI

Pozantı İttifakı’nın Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Mustafa Çay saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kısa süre önce farklı partilerde görev alan ve gönüllülerce desteklenen ‘Pozantı İtifakı’nın Yeniden Refah Partisi’nden Başkan Adayı Mustafa Çay sahaya inerek vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

 

Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde çeşitli görevler alan birçok partili vatandaşın oluşturduğu ‘Pozantı İttifakı’ gönüllüleri kısa bir süre önce Yeniden Refah Partisi çatısı toplanarak Pozantı Belediye Başkan Adayı olarak mevcut başkan Mustafa Çay’ı aday gösterdiler.

 

Hafta sonu Kamışlı, Dağdibi, Aşçıbekirli, Karakışlakçı ve Yukarıbelemedik Mahallesinde seçmenle bir araya gelen Refah Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay, arkasındaki Pozantı İttifakı desteği ile dengeleri yerinden oynattı.

 

Esnaflara ve kahvehanelere yapılan ziyaretlerde Başkan Mustafa Çay ve ekibini güler yüz ve sıcakkanlılıkla karşılayan vatandaşlar, ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

 

NEDEN ADAY OLDUĞUNU ANLATTI

Milliyetçi Hareket Partisi’nden tekrar aday gösterilmeyince, daha önce aday olmayacağını açıklayan Başkan Mustafa Çay, neden tekrar aday olduğu konusuna açıklık getirdi. Pozantılı ileri gelen ‘farklı’ partilerde görev alan kişilerin, oluşturulan ‘Pozantı İttifakı’ çatısı altında aday olmasını istediklerini belirten Başkan Çay, ilçeye yaptığı hizmetlere ek yeni dönemde de önemli projeleri hayata geçireceği sözünü verdi. Boğaz Mahallesinde bulunan ‘Kapuz Kanyonunu’ turizme açacaklarını da belirten Başkan Çay, kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini kaydetti.

 

ANINDA TALİMAT VERDİ

Vatandaşlardan gelen taleplere de kayıtsız kalmayan Başkan Çay, ilgili müdürleri arayarak sorunları ivedilikle çözüyor. İmara açılacak yollar için gerekli talimatları veren Başkan Çay, hafta içerisinde ekiplerini göndererek muhtar vasıtasıyla gerekli çalışmaların yapılacağını dile getirdi. Yine aynı mahallede vatandaşın içme suyu deposunun paslı ve balçık içerisinde olduğunu öğrenen Başkan Çay, gecenin geç saatleri olmasına rağmen ASKİ Genel Müdürü Nesrin Vursavuş’u arayarak konuyu iletip, kısa sürede çözüme ulaşmasını dile getirdi. Başkan Çay ile ASKİ Genel Müdürü Vursavuş arasındaki konuşmayı telefonun hoparlöründen dinleyen vatandaşlar Başkan Çay’ın yanı sıra ASKİ Genel Müdürü Vursavuş’a da teşekkür ederek alkış tuttular.

 

PAZARCI ESNAFI VE HALKINI DA UNUTMADILAR

İlçede Pazartesi ve Cuma günleri kurulan halk pazarını ekibi ile birlikte gezen Belediye Başkanı Mustafa Çay, seçmenlerden Pozantı Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisi’nden tekrar aday olduğunu dile getirerek destek istedi. Başkan Çay’a eşi Gülşen Çay’ın da eşlik ettiği pazar gezisinde ev için alışveriş de pazar esnafından yapılarak destek verildi. İlçede kurulan semt pazarlarını sık sık ziyaret ederek denetimlerde bulunan Başkan Çay’a teşekkür eden vatandaşlar ise daha rahat ortamda alışveriş yapabilmeleri için kapalı semt pazarı talep ettiler. Başkan Çay da, kapalı semt pazarı için yer aradıklarını ve bu konunun projeleri arasında olduğunun müjdesini verdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*