Diş Polikliniği Gece 22.00’ye Kadar Hizmet Veriyor

Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hafta içi akşam 22.00’ye kadar hizmet vermeye başladı.

 

Birisi uzman, dört diş hekiminin hizmet verdiği Pozantı Devlet hastanesi Diş Polikliniği’nden randevu almak için hastalar Alo182’yi arayarak canlı operatörlerden veya web üzerinden; istedikleri hekimden randevu alabildikleri gibi, acil durumlarda diş muayenesi randevusuz da yapılmaktadır.

 

Ay da 1,500 hastaya hizmet veren Pozantı Diş Polikliniği yayla sezonunda Akçatekir, Kamışlı ve civar mahallelerden gelen hastalara da hizmet sunuyor.

 

4’ü hekim 15 personelle ilçe halkına en iyi hizmeti sunmak için Diş polikliniğini daha iyi olanaklara kavuşturmak için yeniden düzenleyen Devlet Hastanesi, diş röntgen cihazları ve teknik cihaz altyapısıyla vatandaşlara akşam 22.00’ye kadar kesintisiz tedavi vermeye başladı.

 

Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi İshak Basatemur yaptığı açıklamada, “Pozantı’da yaşayan vatandaşlarımızın ağız ve diş sağlığı problemlerinin çözümünde yeterli sayı da hekim ve daha ileri teknoloji ile ilçemize daha iyi hizmet verebilmek için bundan sonraki aşamada tedavi olanaklarını arttırmaya devam edeceğiz,” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*