FINDIKLI MAHALLESİ SAKİNLERİ ASKİ’Yİ BASTI

Yaylalık öneme sahip olan ilçemiz mahallelerinden Fındıklı Mahallesi sakinleri 10 günü aşkın süredir susuz olduklarını belirterek ASKİ’yi bastı.

Fındıklı Mahallesi Muhtarı Halil Sezgin ile birlikte yaklaşık 100’e yakın mahalleli ASKİ binası önüne gelerek 10 günü aşkın süredir susuz olduklarını dile getirip Atatürk Caddesini trafiğe kapatmak istediler. İhbar üzerin olay yerine gelen polis ekipleri caddenin trafiğe kapanmasına izin vermezken mahalleliyi yatıştırmak için büyük uğraş sergiledi.

Fındıklı Mahallesi sakinlerinin ASKİ önünde biriktiğini çalışanlarından duyan Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, makam odasından mahallelinin yanına gelerek vatandaşın su sorununu dinledi. Fındıklı Mahallesi Muhtarı Halil Sezgin tarafından mahallelinin çektiği su çilesini dinleyen Başkan Baysal, muhtar ve mahalleli ile birlikte sorunu olay yerinde çözmek için Fındıklı’ya gitti.

Fındıklı Mahallesinde vatandaşlarla birlikte sahada inceleme yapan Başkan Baysal, vatandaşımızın sorununu çözmek bizim en önemli vazifelerimizden biridir. Bu hele de su meselesiyle her şeyden önceliklidir diyerek konuyla ilgili birim müdürlerine talimat vererek konuyla bizzat ilgileneceğini söyledi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*