İL MÜDÜRÜ AKPINAR POZANTI’YI ZİYARET ETTİ

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, bazı temaslarda bulunmak üzere Pozantı’ya ziyarette bulundu.

Yeni yerine taşınan Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasına hayırlı olsun demek ve bazı temaslarda bulunmak için Pozantı’ya gelen İl Müdürü Akpınar’ı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız ve şube müdürü ve okul müdürleri karşıladı. Daha önce okul içerisinde olan hizmet binasının daha ferah ve iletişimi kolay nezih bir mekâna taşınmasından hoşnutluğunu dile getiren Müdür Akpınar, çalışmalar hakkında İlçe Müdürü Hüdaverdi Yıldız’dan bilgiler aldı. Daha sonra toplantı salonunda okul müdürleriyle bir araya gelen Müdür Akpınar, ilçe eğitiminin daha kaliteli seviyeye ulaşması için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Toplantı sonrasında İlçe Kaymakamı Taner Tengir’i makamında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar daha sonra ilçe ve mahallelerinde bulunan Pozantı Ortaokulu, Pozantı İmam Hatip Ortaokulu, Kamışlı Fatih İlk ve Ortaokulu ile Hamidiye İlkokuluna ziyaretlerde bulundu. Akpınar, ziyaret ettiği okullarda görev yapan öğretmenlerle toplantılar yaparak yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında görüşlerini alarak projeler hakkında bilgi edindi.

İl Müdürü Turan Akpınar, “Adana Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ölçülebilir faaliyetler noktasında son yıllarda ciddi bir ivme yakalandığını belirterek ilimiz TÜBİTAK projeleri, uluslararası spor müsabakaları, ulusal ve uluslararası projelerde ülke sıralamasında ilk sıralarda yer almaktadır.  Bu kapsamda, gayretli çalışmalarıyla bizlere destek veren Pozantı ilçemizin idareci ve öğretmenlerini tebrik ederim.” Dedi. Müdür Turan Akpınar son olarak ilçeye yeni yapılacak okul inşaatları sebebiyle yapılacak olan inşaat arsası üzerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız’dan bilgi aldıktan sonra Pozantı’dan ayrıldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*