KIYMET EMLAK’TAN EĞİTİME DESTEK

Pozantı’nın sevilen simalarından olan Kıymet Emlak ve İnşaat Sahibi Hayrettin Kıymet, Atatürk Ortaokulu öğrencilerine forma ve eşofman takımı hediye etti.

Hentbol takımı öğrencileri forma ve eşofman takımı hediyelerini görünce adeta sevinçten havalara uçtu. Beden Öğretmeni Murat Gecekuşu eşliğinde hediyelerini alan öğrenciler soyunma odasının yolunu tuttular. Formalarını giyen öğrenciler, Hayrettin Kıymet’e teşekkür ettiler. Okul müdürü Oğuz Kalafat ise bu jestinden dolayı Hayrettin Kıymet’e bir teşekkür plaketi hediye etti.

Atatürk Ortaokulu’nun Erkek Yıldız Hentbol Takımının forma ve eşofman takımı eksiğini tamamlayan Kıymet Emlak ve İnşaat Sahibi Hayrettin Kıymet, “Öğrencilerimizin geleceği bizler için çok önemli, hele de spora yönelik çabaları adeta gönüllerimizi okşuyor. Çünkü Pozantılı’dan zarar gelmez. Sporcu ve sanatla uğraşan tüm okullarımızın ve tüm öğrencilerimizin yanındayız. Eminim benim gibi aynı duyguyu düşünen ve herhangi bir okulun bir isteğini ve bir eksiğini tamamlamak isteyen bir çok müteahhit var.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*