İŞKUR BÜNYESİNDE 20 ŞANSLI KİŞİ

Pozantı’daki bazı kurumlarda çalıştırılmak üzere İşkur üzerinden işe alınacak kişiler için bugün Hükümet Konağı önünde kura çelişi yapılarak 20 kişi belirlendi.

Pozantı Kaymakamlığı ve Adana İşkur İl Müdürlüğü arasında yapılan sözleşmeye göre toplum yararına programı kapsamında Pozantı Kaymakamlığı bünyesinde 6 ay süre ile istihdam edilecek olan ve 169 kişinin başvurduğu iş için kura yöntemi ile çekiliş yapıldı.

20 kişinin seçileceği kura çekimine Kaymakam Taner Tengir, Yazı İşleri Müdürü Nejat Arıkan, Pozantı Noteri Serpil Mert, Adana İşkur İl Müdürlüğünü temsilen Seven Aldıç ve başvuru yapan 159 vatandaş katıldı.

Hükümet konağı önünde Pozantı Noteri Serpil Mert’in yaptığı şeffaf kura çekiminde 159 başvurudan 20 şanslı kişinin ismi heyecan ve umut dolu gözlerle çıktı. Kaymakam Taner Tengir ise kura çekilişinde ismi çıkan 20 kişiye hayırlı olsun diyerek başarılar diledi.

İşte İşkur tarafından Pozantı Kaymakamlığı bünyesinde 6 ay çalışacak olan 20 şanslı kişi;

Ramazan Dörttepe, Nazlı Kurt, Fatma Gürpınar, Fatma Örs, Öznur Demir, Songül Ersay, Handan Konyalı, Fadime Abacı, Nihat Demirci, Yıldız Mutlu, Tülay Adıyaman, Neziha Besen, Meryem Yılmaz, Nilüfer Altunsu, Nursena Ünal, Münevver Ulusoy, Emine Güngör, Menekşe Tunçkanat, Nazife Dereli, Elife Özen

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*