Kaymakam Karamahmut’tan İftar Buluşmaları

Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, ramazan ayı olması sebebiyle her gün akşam farklı bir kurum ve kuruluşta iftar yemeğinde buluşuyor.

 

Birlik ve beraberliğin yanında kaynaşma ve dayanışmanın da ayı olan Ramazan ayı sebebiyle Kaymakam Fatih Karamahmut’un iftar buluşmaları devam ediyor.

 

Öğrenciler, Jandarma ve Emniyet Personeli

Salı günü ilçemizde yatılı olarak yurtta kalan öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Fatih Karamahmut, öğrencilerle birlikte yemek sırasına girdi. Öğrencilerle aynı masada iftar açan Kaymakam, öğrencilerle de sohbet etme fırsatı buldu.

 

Yine iftar buluşmalarına devam eden Kaymakam Fatih Karamahmut, Çarşamba akşamı da İlçe Jandarma Karakolunda görev yapan personel ile aynı masaya oturarak iftar açtı. İlçemizin güvenliği için gece gündüz demeden görevini ifa eden jandarma personeline kolaylıklar dileyen Kaymakam, iftarı birlikte açmanın mutluluğunu dile getirdi.

 

Perşembe akşamı ise Akçatekir Yaşam Park Restaurantta Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya gelerek iftar açan Kaymakam Fatih Karamahmut, iftar öncesi aileler ile yakında ilgilenip istek ve taleplerini dinledi.

 

Düzenlenen iftar yemeklerinde Kaymakam Fatih Karamahmut’a Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdürü Komiser Cem Doğaroğlu’da eşlik etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*