KOMİSYON SEÇİMLİ MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Pozantı Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı encümen üyesi seçimi ve komisyon üyelerinin seçilmesiyle Perşembe günü saat 14.00’de gerçekleştirildi.

 

Meclis toplantısı öncesinde her ay olduğu gibi Belediye Başkanı Mustafa Çay, bir aylık çalışma takvimini basın birimi tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi ile meclis üyelerine anlatarak Gökbez Mahallesine yapılacak 25 dönümlük park, DSİ’nin yapacağı çakıtçayı projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından revize edilecek üzeri kapalı yarı olimpik yüzme havuzu ve yeni halı saha çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler verdi.

 

ENCÜMEN ÜYESİ SEÇİMİ

Gündem maddelerine geçildiğinde ise Mart 2023 ayı toplantı karar tutanakları belediye meclis üyelerine sunulup onaylatıldı. Akabinde ise meclis üyeleri arasından bir yıllığına iki adet encümen üyesi seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonrası encümen üyeliğine meclis üyelerinden Murat Kutlu ve Kamil Erbil seçildi.

 

KOMİSYON ÜYE SEÇİMİ

Daha sonra ise sırasıyla Plan ve Bütçe Komisyonu ile Bayındırlık ve İmar Komisyonuna üye seçimi yapıldı. Yapılan seçimler sonrası Plan ve Bütçe Komisyonuna Çetin Boz, Aziz Şen, Fatih Yenel, Mehmet Say ve Bekir Kumru meclis üyeleri seçilirken Bayındırlık ve İmar Komisyonuna ise Zeki Bülbül, Aziz Şen, Kamil Erbil, Fatih Yenel ve Ahmet Sarıarslan seçildi.

 

Daha sonra 2022 yılına ait denetim komisyon raporu okunarak meclis üyelerine bilgi verildi. Yine 2022 yılı başkanlık faaliyet raporunun görüşmesi gerçekleştirildi. Akabinde ise ek bütçe görüşmesi g milyon Türk Lirası olarak gerçekleştirildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*