KAYMAKAM SARIDOĞAN VE BAŞKAN ÇAY KARNE DAĞITTI

Pozantı İlçe Kaymakamı Muammer Sarıdoğan ve Belediye Başkanı Mustafa Çay, karne dağıttı.

2018-2019 eğitim öğretim yılının Yarıyıl tatili nedeniyle Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen karne dağıtım törenine Pozantı Kaymakam Muammer Sarıdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Deniz, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Uyguralp ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız katıldı.

Yarıyıl tatiline giren öğrenciler karnelerini Kaymakam Sarıdoğan ve Belediye Başkanı Çay’ın elinden alırken büyük heyecan ve mutluluk yaşarken Takdir ve Teşekkür Belgesi alan öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okundu. 15 günlük yarıyıl tatilini iyi geçirmelerini isteyen Kaymakam Muammer Sarıdoğan, kar yağışlı günler geçiren ilçemizde buzdan kaynaklanarak kayıp düşmemelerini ve sağlıklı ve mutlu bir şekilde vakit geçirmelerini diledi. Mutlaka kitap okunmasının da altını çizen Kaymakam Sarıdoğan öğrencilerden yarıyıl tatilini ikinci döneme daha iyi hazırlanmak için iyi bir fırsat olarak değerlendirmelerini istedi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERİLDİ

Karne dağıtım töreni sonrasında aynı zamanda bu yıl dördüncüsü düzenlenen kitap okuma etkinliğinin de ödül töreni yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen 100 temel eser içerisinde Pozantı Anadolu İmam Hatip Lisesi okuyor projesi kapsamında en çok kitap okuyarak dereceye giren öğrencilere gram altın ve 100 TL’lik ödüllerini Kaymakam Muammer Sarıdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız verdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*