Kaymakam Tengir, 14 Mart Tıp Bayramı’nı Kutladı

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesinde ve İlçe Sağlık Ocağında yöneticileri ve doktorların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

İlçe Kaymakamı Taner Tengir eşi Handan Hanım ile birlikte ilk önce ilçe sağlık ocağını ziyaret etti. Sağlık ocağını ziyareti sırasında Kaymakam Tengir’e İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Zübeyde Burcu Tuncer eşlik etti. Kaymakam burada sağlık ocağı çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak birer gül hediye etti.

Akabinde ise Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesine geçen Kaymakam Tengir, Başhekim Emre Samim Çulha’nın Tıp Bayramını kutladıktan sonra beraber hem hastaneyi gezdi hem de hastane çalışanları ve doktorların tıp bayramını kutladı.

Kaymakam Taner Tengir konuyla ilgili ise gazetemize şu açıklamayı yaptı;

“Bugün 14 Mart Tıp Bayramı bu vesile ile ilçe sağlık ocağımızı ve devlet hastanemize ziyaretlerde bulunarak tıp bayramlarını kutladık. Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, toplumun en önemli şartlarından biridir. Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlıkçıların hayatımızdaki yeri yadsınamaz. Bu duygu ve düşüncelerle toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi için hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*