Kooperatif Başkanı Mehmet Kılınçkaya Güven Tazeledi

Akçatekir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2021-2022 yılı olağan genel kurulu Akçatekir Çatı Restoran da yapıldı.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu divan başkanlığını 1. Bölge Birlik Başkanı Muhammet Yalçın yaptı.

Genel kurula Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Özcan ve Tahir Alparslan’ın yanı sıra Siyasi parti temsilcilerinden MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Arıkan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sadık Pinegöz, DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Emin Kaya, Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Çiğdem, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Aytekin, Pozantı Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Huriye Dinç, Çukurova PERDER Başkanı Faysal Tatlı, Mersin Minibüsçüler Odası Başkan vekili Mehmet Kartal ile kooperatif üyeleri katılım gösterdi.

Genel kurulda açılış yapılıp divan başkanı ve üyelerinin seçilmesinden sonra Kooperatif Başkanı Mehmet Kılınçkaya açılış konuşması yaptı. Akabinde faaliyet ve denetim kurulu raporları okunarak genel kurulun onayına sunuldu. Çalışma raporları ve tahmini bütçe genel kurulca oy birliği ile kabul edildi.

Genel kurul sonunda kooperatif yönetim kuruluna 4 Yıllığına Mehmet Kılınçkaya, Mustafa Çiftçi ve Sinan Zopcuk seçilirken Denetim Kuruluna ise Ramazan Bülent Köktekir ve Mustafa Topal seçildi.

Toplantı sonunda Başkan Mehmet Kılınçkaya tüm misafirlere ve ortaklara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*