KREDİ KOOPERATİFİNİN 2016 YILI GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Kredi Kefalet Kooperatifinin 2016 yılına ait olağan genel kurul toplantısı geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Saat 10.00’da toplantı salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısını çok sayıda üye/ortak katıldı.

Toplantıya, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz, Halk Bankası Pozantı Şube Müdürü Mustafa Akti, Osmaniye Şoförler Odası Başkanı Kenan Coşkun, Adana Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ali Sümer, Pozantı Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin, Tarsus, Ceyhan, Yeşiloba, Kozan, Kadirli, Çamardı, Çukurova ve 1 nolu Esnaf Sanatkârlar Kredi Kooperatif Başkanları katıldı.

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kooperatif Başkanı Zamir Kalas toplantıya katılan ortaklara hoş geldiniz deyip teşekkür ederken gündem dışı dilekçenin olup olmadığını sordu. Akabinde genel kurul başkanlık divanı seçildi.

Daha sonra Kooperatifin Genel Sekreteri Hasan Bulat tarafından yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları, bilanço, gelir ve gider tabloları okunarak ortakların oylarına sunuldu. Raporlar ve tablolar oy birliğiyle kabul edildi. Bunun yanında kooperatif üst kurulunda Pozantı’yı temsil edecek kişiler olarak Başkan Zamir Kalas ve Suat Yıldırım teklif edildi. Edilen teklif oylamaya sunularak oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantı daha sonra dilek ve temennilerle sona erdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*