POZANTI’DA KROS MÜSABAKASI YAPILDI

Adana Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu atletizm kros müsabakası Pozantı’da da gerçekleştirildi.

Salı günü saat 11.00’da ilçe okullularından 24 sporcu yapılan kros müsabakasında başarı göstererek önümüzdeki günlerde Adana’da yapılacak olan seçmelere katılmaya hak kazandılar.

Yapılan Kros Müsabakası seçmelerine İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bayar, Şube Müdürü İsmail Geyik, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yıldırım Dutar, Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Sedat Demir, Mehmet Tezeren, Mustafa Bakırcı temsilci öğretmen olarak ise Zeki Doğan ve Şahabettin Yıldırım katıldı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yıldırım Dutar, yapılan yarışmayla alakalı şunları söyledi;

“Kros yarışmamızda bize katkılarıyla destek olan Kaymakamımıza, İl Spor Müdürümüze, Pozantı Belediye Başkanına, İlçe Milli Eğitim Müdürüne, şube müdürlerine, okul müdürlerimize, sevgili öğrencilerimize ve saygıdeğer velilerimize spora göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı tüm emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Bunun yanında ilçemizde havaların ısınmasıyla birlikte Nisan ayından itibaren 7’den 70’e herkesi spora teşvik etmek için spor faaliyetleri yapacağımızı, anaokulundan üniversiteye kadar tüm eğitim kademesinde tüm öğrencilerimize futbol, voleybol, masa tenisi, satranç, basketbol turnuvası yapacağımızı, ardından kurumlar arası turnuvalar, bayanların ve Pozantı halkımızın katılımının da sağlanacağı sportif faaliyetler yapacağız

Bayanlardan gelen yoğun talep üzerine stadımız yürüyüş ve koşu için faaliyete her zaman açıktır. Aynı zamanda da spor salonunda voleybol, basketbol, masa tenisi sporu yapmak içinde salonumuz bayan ve erkek gruplara açıktır.”dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*