KULÜP BAŞKANINDAN MAÇA DAVET

Adana 1.Lig Amatör B grubunda mücadele gösteren ilçemiz takımı Pozantıspor için kulüp başkanı Selahattin Ünal takıma destek için taraftarları maça davet etti.

Ligin başladığı günden bu zamana kadar şampiyon olma çabasını bir an olsun bırakmayan Pozantıspor ekibi, oynadığı 12 maçın 11’inde galip gelerek puanları hanesine yazdırarak 46 puana yükseldi. Ligin güçlü takımlarından Yüksel gençlikspor’da 41 puanla Pozantıspor’u takip ediyor.

Kulüp Başkanı Selahattin Ünal ise 13. Maçına çıkacak olan 46 puanda yer alıp şampiyonluğa koşan Pozantıspor için tüm bürokrat ve futbolseverleri bu Pazar saat 13.00’da ilçe stadında oynanacak olan Pozantıspor – Yüksel gençlikspor karşılaşmasına davet etti.

Kulüp Başkanı Selahattin Ünal muhabirimize şunları söyledi;

Gurur duyarak kulüp başkanlığını yürüttüğüm Pozantıspor, göğsümüzü kabartarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Çok şükür ki çıktığımız on iki maçın on birinden galip gelmeyi başardık. Nasip olursa bu hafta sonu Pazar günü 13. Maçımıza çıkacağız. Pozantıspor olarak şuan 46 puanla ligin birinci sırasındayız. Bizi hemen arkamızdan 41 puanla Yüksel Gençlikspor takip ediyor. Haliyle bu da bizi en büyük rakip yapıyor. Her verdiğim röportajımda söylüyorum. Biz bu yola şampiyon olacağız diye çıktık ve Pozantı halkına şampiyon olacağız diye söz verdik. Biz ekip olarak Pozantıspor olarak sözümüzü tutuyoruz tutmaya da devam ediyoruz. Şampiyonluk için son 4 maç kaldı. En büyük rakibimiz olan ve bizi 41 puanla takip eden Yüksel Gençlikspor ile 21 Ocak Pazar günü saat 13.00’da kendi stadımızda karşılaşacağız. Bu maçı da kazanırsak şampiyonluğumuz yüzde 90 kesinleşmiş olacak. O nedenle bu hafta sonu bizim için çok büyük önem arz eden Pozantıspor –Yüksel Gençlikspor karşılaşmasına, değerli Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, siyasi parti temsilcilerimiz başta olmak üzere tüm taraftarlarımızı ve futbolseverleri maçımıza davet ediyorum.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*