MESLEKİ KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI

Pozantı Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi her yıl  geleneksel olarak düzenlediği Mesleki Kariyer Günleri etkinliğine  bu yılda start verdi.

Öğrencilerin hayata hazırlanmasında ve akademik kariyer tercihlerinde önemli yapıtaşlarından biri olan Mesleki Kariyer Günleri etkinliğinde, öğrenciler söyleşiyi yapan ve kendi alanın da başarılı ve tanınmış kişileri adeta soru yağmuruna tutuyor.

Bu yıl Haziran ayında yapılacak olan üniversite sınavına hazırlanan Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesinden 56 öğrenciyle sınıf ortamında gerçekleşen söyleşi, öğrencileri çok memnun etti. Pozantı İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Durmuş’un katıldığı söyleşide öğrenciler önemli bilgiler edindi.

Okul Müdürü Adem Yılmaz, “kariyer günlerinin önemine değinerek geçen yılki kariyer günlerinde pek çok öğrencinin doğru tercihlere yöneldiğini, bu bağlamda Üniversite adayı 12.sınıf  öğrencilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Teğmen Mehmet Durmuş’a söyleşimize katıldığı için ve kıymetli tavsiyeleri için öğrencilerim adına teşekkür ederiz.”  dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*