MİLLETVEKİLİ ERDİNÇ EVET İÇİN POZANTI’DA

Ak Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç anayasa paketi ve referandum ile alakalı düşüncelerini aktarmak için mesaisini Pozantı’da geçirdi.

Cumartesi günü öğleye doğru Pozantı ilçemize gelen milletvekili Erdinç, ilk önce Ak Parti Pozantı İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Yusuf Arısoy ile birlikte kısa bir istişare toplantısı yaptıktan sonra çarşı esnafını ve cami cemaatini ziyaret ettiler. Esnaf ziyaretinden sonra ise köy ziyaretleri için yola düştüler.

Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ve İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un köy ziyaretlerine Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş ve Gençlik Kolları Başkanı Gani Ergül ile bazı yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Önce Ömerli Mahallesini ziyaret eden Milletvekili Erdinç, mahalle kahvehanesi önünde halk ile görüşüp referandum hakkında bilgiler verdi. Neden Evet denmesi gerektiğini en ince ayrıntısına kadar anlatan Erdinç bir  çok örnekler vererek referandumdan Evet çıkması halinde Türkiye’nin önünün daha da açılacağını belirtti.

Ömerli Mahallesi ziyaretinin ardından Pozantı ilçesine en yakın ve daha çok sol görüşlü mahalle olan Gökbez Mahallesine geçildi. Akşam namazı sonrasında muhtarlık binasında Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç’i ve Ak Parti Teşkilatını yüzlerce Gökbezli karşıladı. Kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, katılımın beklenilenin üzerinde olmasından oldukça mutlu olduğunu belirterek sözü Milletvekili Erdinç’e bıraktı.

Milletvekili Erdinç burada anayasa paketini en ince ayrıntısına kadar anlatarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülkeyi ve vatandaşları yanlış yönlendirdiğini dile getirdi. Bu yanlış yönlendirmenin doğrusunu anlatarak referandum da Evet Çıkması için Gökbez’lilerden destek istedi.

Toplantıya katılan mahallelilerin istek ve sıkıntılarını da dinleyen Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç daha sonra ilçe esnaflarından Uğur Boz’un oğlu Mustafa’nın nişan merasimine de katıldıktan sonra Pozantı’dan ayrıldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*