MUHARREM VARLI AKÇATEKİR’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, Pozantı’ya yaptığı ziyarette Akçatekir Mahallesi esnafını ziyaret ederek hem Ramazan Bayramını kutladı hemde 24 Haziran Seçimlerinde MHP’ye destek istedi.

Milletvekili Varlı’yı Akçatekir gişelerinde Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Ülkü Ocakları Pozantı İlçe Başkanı Şaban Adıgüzel ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, “‘Dolar yükselsin, ekonomi çöksün’ diye dua edenler var. Ekonomi çökerse sen, senin çocukların, torunların altında kalmayacak mı? Allah bunlara akıl, fikir versin ama asla fırsat vermesin.” dedi.

“TEK DERDİMİZ TÜRKİYE”

Cadde ve sokaklarda vatandaşlarla buluşan, onların sorunlarını dinleyen, MHP’ye ve Cumhur İttifakı’na destek isteyen milletvekili adayı Varlı, gösterilen yoğun ilgiyle moral depoladı. Parklarda emekli vatandaşlarla, gençlerle ve esnafı dinleyen MHP Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, Türkiye’nin içeride ve dışarıda muhatap kaldığı tüm sorunların çözümüne yoğunlaştıklarını anlattı ve “Tek derdimiz Türkiye’dir” mesajı verdi.

EMEKLİYE, ESNAFA, ŞOFÖRE, KART MAĞDURUNA…

MHP’nin seçim beyannamesinde ortaya doyduğu proje ve düşüncelerin toplumun tümünü kucakladığını belirten Varlı “Vatandaşlarımızın, kredi ve kredi kartı borçları ve yüksek faiz sarmalının neden olduğu yoksulluk tuzağından kurtarılması, esnaf ve çiftçilerimizin vergi ve prim yükünün hafifletilmesi, AVM yasasının yeniden düzenlenmesi, esnaf ve sanatkârlarımızın geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı tanınması, staj ve çıraklık sürelerinin emeklilik hizmetine sayılması, yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımıza vergisiz akaryakıt sağlanması hedefimizdir.” diye konuştu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*