POZANTI BELEDİYESİ TİYATRO EKİBİ KAHKAHAYA BOĞDU

Pozantı Belediyesi Ramazan Etkinlikleri programı kapsamında tiyatro ve sihirbazlık gösterisi etkinliğe katılanları kahkahaya boğdu.

Ramazan Etkinliği programına; Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Ak Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve Pozantılı vatandaşlar katıldı.

Gecede açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Belediye Tiyatro Ekibinin belediye personellerinden oluşması ve tam 18 yıldır birbirinden komik ve eğlenceli oyunları sahneleyerek Pozantılıların gönlünde adeta taht kurduğunu dile getirerek, birlik ve beraberlik ortamında Ramazan Etkinliği programına katılan davetlilere teşekkür ederek iyi eğlenceler diledi.

Seçim çalışması kapsamında ilçede bulunan ve partisinin verdiği iftar yemeğine katılan Ak Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Ramazan Etkinliği programına katılarak kısa bir konuşma yaptı. Vekil Sarı, konuşmasında 24 Haziran’daki Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin önemine değindi.

İftar sonrası Atatürk Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen etkinlik, ilk önce Pozantı’nın yerel sanatçılarının sahne almasıyla başladı. Gecenin bir sonraki etkinliğinde 2016 yılında Yetenek Sizsiniz programına katılarak sihirbazlık gösterisi yapan Mersinli Sihirbaz Osman Şan sahne aldı. Gece de yaptığı birbirinden eğlenceli ve heyecanlı sihirbaz gösterileri izleyicilerden tam not aldı.

Etkinliğin son bombası ise Pozantı Belediyesi Tiyatro Ekibinin sahnelediği Kim Bana Sadık? adlı komedi türündeki tek perdelik tiyatro oyunu oldu. Has Polat Koç’un yazdığı ve Yaşar Beğceoğlu’nun yönettiği tiyatro oyununun konusu ilçenin önde gelenlerin ismi ile birleştirilince kahkaha tufanına dönüştü. Sahura kadar süren tiyatro gösterisi sonrasında küçük çocuklarının kucaklarında uyumasına rağmen vatandaşlar oyunu sonuna kadar izleyerek oyun sonrasında oyuncuları ayakta alkışladılar. 13 kişilik tiyatro Emin’ine Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, performanslarından ötürü teşekkür ederek plaket hediye etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*