Pozantı Belediyespor 2-1’den Hükmen 3-0 Galip Geldi

Adana Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta Denizli Mithatpaşaspor ile Pozantı Belediyespor karşılaştı. Maç sonunda Pozantı Belediyespor hükmen 3-0 galip geldi ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Adana Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta küme düşmeme mücadelesi veren Denizli Mithatpaşaspor’a konuk Pozantı Belediyespor karşılaşması ev sahibi ekibin Teknik Direktörü Cem Şu’yun takımı sahadan çekmesiyle yarım kaldı. Karşılaşmayı yöneten orta hakem Hakan Akköl, yardımcıları M. Mahmut Delimazı ile Emrullah Pars’ı yanına çağırarak sahaya terk edip soyunma odasına gitti.

OLAY NASIL MEYDANA GELDİ

Karşılaşmanın 70. Dakikasında hakeme karşı sert tepki gösteren ev sahibi ekibin Teknik Direktörü Cem Şu ve oyuncusu Gökhan Yılmaz kırmızı kartla görerek, saha dışına çıkarıldı. Duruma daha çok sinirlenen Teknik Direktör Cem Şu, saha kenarından da hakem triosuna sert sözlerle tepkisini sürdürürken, oyuncularına sahada oturtup bir süre protesto etmelerini sağladı. Daha sonra, sahadan çıkmaları için oyuncularına seslenen Teknik Direktör Şu’yu dinleyen Denizli Mithatpaşaspor oyuncusu yedek kulübesine gidince, orta hakem Hakan Akköl yardımcılarını yanına çağırarak soyunma odasına gitti.

Bu duruma göre, karşılaşmanın hükmen 3-0 Pozantı Belediyespor lehine sonuçlanması bekleniyordu ki öyle de oldu.

MAÇTAN NOTLAR

Oldukça yüksek tempoda oynanan karşılaşmanın normal süresi henüz 2. Dakikayı gösterirken ev sahibi ekip Denizli Mithatpaşaspor oyuncusu Gökhan Yılmaz kalecinin hatasını affetmeyerek topu filelere göndererek 1-0 öne geçti.

Pozontıspor’un bir topunun direkten dönmesinin haricinde etkili bir atak geliştirememesi, ev sahibi ekibinin ise zaman zaman rakip kaleyi yoklaması sonucu değiştirmeyince ilk yarı 1-0 Denizli Mithatpaşaspor’un lehine sonuçlandı.

İkinci yarıya Tahsin ve Cumali’nin yerine Mehmet Emin ve İbrahim’i oyuna dâhil ederek başlayan Pozantı Belediyespor’un tecrübeli Teknik Direktörü Mehmet Türkmen, bu hamlesinin meyvesini, sonucu 2-1’e getirerek aldı. 61. dakikada Emre ile 1-1’lik sonucu yakalayan Pozantı Belediyespor’un bu golüne, yan hakemin ofsayt bayrağı kaldırıp indirdiğini iddia ederek orta hakeme itirazda bulunan Denizli Mithatpaşalı oyunculara rağmen gol verilince ev sahibi ekibin Teknik Direktörü Cem Şu da hakem triosuna sözlü tepkide bulundu. Pozantı Belediyespor’un, 68. Dakikada Kerem Dönmez’le durumu 2-1’e getirmesi sonucu tepkisini artıran Denizli Mithatpaşaspor Teknik Direktörü Cem Şu ve oyuncusu Gökhan Yılmaz kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Tel örgülerin arkasından oyuncularını yönlendirmeye devam eden Teknik Direktör Şu’nun talimatıyla, oyuncuları önce oturarak hakem triosunu tepki gösterdi. 80. Dakikada ise takıma ‘sahadan çıkın’ talimatı veren Şu’yu dinleyen 3 oyuncunun yedek kulübesine gitmesi üzerine orta hakem Hakan Akköl, yardımcılarını çağırarak soyunma odasına gitti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*