Siyer-i Nebi Ödül Töreni Yapıldı

Anadolu Gençlik Derneği tarafından Türkiye genelinde lise düzeyinde yapılan Siyer-i Nebi yarışmasının sonuçları belli oldu.

İlçemizde sınava katılan ve ilk üçe giren öğrencilere ödül töreni yapıldı. İlk tören Pozantı birincisi olan öğrencinin Ravza Ekta’nın Okulu olan Borsa İstanbul Şehit Erhan Konuk İmam Hatip lisesinde yapıldı.

Törende Anadolu Gençlik Derneği Adana şubesini temsilen katılan Başkan Yardımcısı Enes Şahin kısa bir konuşma yaptı. Şahin konuşmasında; öğrencilere anne ve babalarına karşı ve öğretmenlerine karşı saygılı olmalarını ve geleceğe hazırlıklı bulunmalarını tavsiye ederken güzel ahlak en güzel zenginliktir dedi.  Daha sonra ödül töreni için ve ödülü ödülünü almak için ilçe birincisi olan öğrenci Ravza Ekta çağrıldı. Öğrencinin ödülünü ise Saadet Partisi Pozantı ilçe başkanı Saadet Pinegöz verdi.

Daha sonra ilçe ikincisi ve üçüncüsünün bulunduğu okula yani Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi’ne geçildi. Burada yapılan törende ilçe ikincisi olan İpek Senem İnce adlı öğrenciye ödülünü Şahin Demirtaş hoca verdi. İlçe üçüncüsü olan Gülsüm Yağcı adlı öğrenciye de ödülünü okul müdürü Adem Yılmaz verdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*