Pozantı Emniyeti Hırsızlara ve Suçlulara Göz Açtırmıyor

Pozantı’nın en büyük yayla merkezi olan Akçatekir Yaylasında hırsızlık olayları başlar başlamaz Pozantı Polisi düğmeye baştı ve hırsızı suçüstü yakaladı.

 

Emniyetin Parolası: SUÇÜSTÜ

Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Akçatekir Mahallesinde bulunan yaylalık ikametlerin hırsızlık olaylarından korunmasına yönelik yapılan denetimlerde şüphelenilen bir ikamette yapılan kontrollerde ikametin pencere korkuluklarının sökülerek ikamete girildiğinin tespit edilmesi üzerine ikametin içerisinde yapılan kontrollerde B.K. isimli şahıs ikamet içerisinde suçüstü yakalandı.

 

Şahıs üzerinde yapılan kaba üst aramasında 20 gram Uç diye tabir edilen Kannobionit isimli uyuşturucu maddesi de ele geçirildi. Yakalanan ve gözaltına alınan B.K. isimli şahıs ifadesi alınmak üzere Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü

 

POZANTI’DAN GEÇİT YOK

Yine Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda Pozantı otoyolu üzerinde yapılan uygulamada durdurulan bir araçta 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile 6 adet dolu fişek ele geçirilmiş, yakalanan araç sürücüsü H.N. isimli şahıs ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

 

Ayrıca yapılan uygulamada hakkında Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanmak Suretiyle Dolandırıcılık suçundan yakalama kararı bulunan H.A. isimli şahısta yine ekiplerce yakalanarak Pozantı Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*