POZANTI EMNİYETİNDEN HIRSIZLARA GEÇİT YOK

Pozantı’da sabah işe gitmek için araçlarının yanına giden vatandaşlar büyük bir şokla karşılaştı. Otomobillerinin lastikleri ve jantlarının çalındığını gören sürücüler soluğu emniyet müdürlüğünde aldı.

Edinilen bilgiye göre Pozantı ilçesinin çeşitli sokakların da ikamet eden M. D. ve K. E. adlı sürücüler, sabah işe gitmek için kalktıklarında araçlarının lastiklerinin ve jantlarının çalındığını görerek İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikâyette bulundular.

Şaşkınlığını gizleyemeyen K. E. sabah uyandığımda aracımın lastiklerinin olmadığını görünce şaşırdım. Önce arkadaşlarımın şaka yaptığını düşündüm daha sonra birkaç mahalle ileride farklı bir kişinin de araçlarının tekerlerinin sökülmüş olduğunu duyduğumda bunun bir hırsızlıkla alakalı olduğunu düşünüp şikâyet için emniyete başvurdum. Dedi.

MOBESE KAMERALAR İNCELENDİ

İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ekiplerin sürdürdükleri çalışmalarda 80 GG 828 plakalı ve 01 PL 750 plakalı iki otomobilinde tekerleklerini çalan şahıslar tespit edildi. Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan ortak çalışmada teker hırsızlar kısa süre içerisinde Adana’da yakalandı. Adana’da gözaltına alınarak ifadesi alınan M.A tutuklanarak ceza evine gönderildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*