Pozantı Kaymakamlığı 2 TIR Dolusu Ramazan Kolisi Dağıttı

Pozantı Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere içerisinde gıda ve hijyen malzemesi bulunan Ramazan Kolisi dağıtıldı.

 

AFAD tarafından gönderilen 2 TIR dolusu 35 ton ramazan kolisi, Cumartesi günü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personellerinin çalışması ile Pozantı’nın köylerinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtım gerçekleştirildi.

 

Kaymakam Fatih Karamahmut “Ramazan ayının bereketini sofralara yayıyoruz” diyerek “Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın öneminin en çok hissedildiği mübarek Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi ailelerimiz için gıda kolisi dağıtım çalışmalarımıza başladık. İhtiyaç sahiplerine teslim ettiğimiz gıda kolimizin içerisinde her ailenin temel mutfak ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler bulunuyor. Bizler her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk ve vatandaşlarımızın her şartta yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*