POZANTI’DA BELEDİYE KAMYONU DEREYE UÇTU

Pozantı’da Adana Büyükşehir Belediyesine ait hafriyat kamyonu kontrolden çıkarak dereye uçtu.                          

Kaza geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde Akçatekir-Pozantı yolunda yaşandı. Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı yol işleri müdürlüğünde görev yapan 01 ECS 61 plakalı hafriyat kamyonu sürücüsü Mehmet Aydın’ın kontrolünden çıkarak Akçatekir-Pozantı yolunda dereye uçtu.

Edinilen bilgiye göre kaza yapan şoför Mehmet Aydın, araç içerisinde sıkıştı. Kendi imkânlarıyla cep telefonundan iş arkadaşlarını arayan Şoför Mehmet Aydın, kaza yaptığını belirterek arkadaşlarından kendisini sıkıştığı yerden kurtarmalarını istedi. Kaza yerine giden iş arkadaşları büyükşehir belediyesine bağlı itfaiyeye ve 112 acile haber vererek ekipleri olay yerine yönlendirdiler. Ekiplerden önce gelen iş arkadaşları kendi imkânlarıyla şoför Aydın’ı sıkıştığı yerden çıkartmak isteseler de her hangi bir olumsuzluğa karşı ekiplerin gelmelerini beklediler.

Kısa bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri Mehmet Aydın’ı sıkıştığı yerden çıkarttı. Şoför aydın 112 ile Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hafif yaralanan şoför hastanede kontrol altına alındı. Kazanın olduğu haberini alan Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ise hastaneye giderek şoför Mehmet Aydın’ı ziyaret edip doktorlardan bilgi aldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*