POZANTI’DA DEVLET-MİLLET ELELE

Pozantı’da “Devlet-Millet Elele” adı altında daire amirleri halkla buluşuyor.

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda Kaymakam Taner Tengir başkanlığında hayata geçirilen proje, daire amirlerini halkla buluşturarak sorunlara daha çabuk çözüm bulunması amaçlanıyor.

Her hafta Cuma günü ilçenin farklı mahallesine ziyarette bulunacak olan heyet, vatandaşlarla birebir görüşerek istek ve sorunlarına çözüm arayacak. Bu hafta başlayan ziyaretin ilki toprak kayması sonucu daha iyi bir yere taşınacak olan Dağdibi mahallesine yapıldı. Cuma namazı öncesi ziyaret edilen mahallede vatandaşla namaz sonrasında meydanda buluşularak daire amirleri heyetiyle hasbihal yapıldı.

30 sene öncesinde afetten zarar gören Dağdibi Mahallesinde zarar gören vatandaşların sorunu artık çözüme kavuşturuluyorken mahallenin daha korunaklı ve sağlıklı bir yere taşınması hususunda vatandaşlar bilgilendirildi.

Ziyareti yapan heyette; Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Sağlık Grup Başkanı Olga Eker Özdener, İlçe Tarım Müdürü Abdulkadir Olguner ve mahalle muhtarları bulunuyor. Heyet bir sonraki hafta da ise Hamidiye Mahallesine ziyaret yapacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*