POZANTILILAR RAMAZAN’IN MANEVİ İKLİMİNİ DOYA DOYA YAŞAYACAK

Hayata geçirdiği projelerin yanı sıra kültür ve sanat etkinliklerine de büyük önem veren Belediye Başkanı Mustafa Çay, Ramazan Ayı’nın manevi iklimine uygun organize ettikleri muhteşem etkinliğe tüm Pozantılıları davet etti.

İlahi ve Tasavvuf Musikisi sanatçısı Yunus Çoban’ın Atatürk Kültür Merkezi’nde, Cumartesi günü Pozantılılarla buluşacağını ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Çay, ezgi ve ilahilerin okunacağı, semazen gösterilerinin olacağı etkinlikte Ramazan ayının manevi ikliminin doya doya yaşanacağını dile getirdi.

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR”

Rahmet ve bereketi bol olan mübarek Ramazan ayını idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Mustafa Çay, “Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin daha da pekiştiği, dargınların barıştığı, paylaşmanın daha da arttığı, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği ve manevi hazın doruklarda yaşatıldığı rahmet ayıdır. Pozantı’da çeşitli etkinliklerle Ramazan ayının coşkusunu hemşehrilerimizle birlikte yaşayacağız. Tüm hemşehrilerimizle kucaklaşarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşıp bu mübarek ayda huzur ve mutluluğu her zamankinden daha fazla yaşayacağız. 16 Mart 2024 Cumartesi günü akşam teravih namazı çıkışı saat 21.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz Ramazan etkinliği programında ilahi sanatçısı Yunus Çoban siz değerli hemşehrilerimizle buluşacak” şeklinde konuşarak, tüm Pozantılıları Ramazan etkinliğine davet etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*