POZANTI’NIN 08.08.2018 ÇİFTLERİ

Dünya evine girmeye hazırlanan bir çift, özel olması için nikâh tarihlerini 08.08.2018 olarak belirleyerek nikâh masasına oturdu. Bu mutlu çiftin nikâhını ise Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay kıydı.

Pozantı’nın Akçatekir mahallesinde rakamların uğuruna inanan Neslihan Öz ve Samet Esen çifti 08.08.2018 tarihine aldıkları nikâh gününde dünya evine girdiler. Pozantı Belediyesi nikâh salonunda kıyılan nikâhta her iki aileden de onlarca kişi çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın eş olarak kabul ediyor musunuz? Sorusuna kocaman harflerle evet diyen çiftler mutluluktan gözyaşlarını tutamadılar. Evliliğin önemli bir müessese olduğunu belirten Başkan Çay, nikâh cüzdanını çifte verirken evliliğe dair kısa bir konuşma yaptı. Başkan Mustafa Çay, “Evlilikleri bozulan bir sürü çiftin temelinde önce birbirlerini çok iyi tanımamanın, alttan almayı becerememenin etkisi olduğu kadar, anne ve babaların evlatlarına hala bir başka yuva kurduklarını düşünmeden onların işlerine, evlerinin içlerine karışması, mutlulukları en çok bozan şeylerden biridir. Elbette ki tartışma olacak ama bırakın onlar kendileri halletsin. Lütfen sevginizin ışığını hiç söndürmeyin. Hayattaki her şey sevgidir aslında, ama sevginin temeli de saygıdır. Saygının olmadığı hiçbir yerde sevgi çiçek açmaz. Kocaman mutluluklar dileyerek sizleri tebrik ediyorum.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*