POZANTISPOR DÖRTTE DÖRT YAPTI

Adana 1. Amatör Ligi B Grubundaki 11 takım arasında mücadele gösteren takımımız Pozantıspor, lige iyi bir giriş yaparak oynadığı 4 maçında hepsinden galip gelmeyi başardı.

İlk maçını Kuzey Adanaspor ile yapan Pozantıspor maç sonunda 4-1’lik skorla, ikinci maçını Adana Kartalspor’la 4-2’lik skorla, üçüncü maçını Seyhanspor’la 4-2’lik skorla yenen Pozantıspor oynadığı son dördüncü maçı olan Çukurova Belediyespor’u da 2-0’lık skorla yenerek dörtte dört yaptı.

Oynadığı son maçını kendi sahasında yapan Pozantıspor Çukurova Belediyespor’u kolay bir oyunla 2-0’lık galibiyetle kapattı. Maça Kulüp Başkanı Selahattin Ünal’ın yanı sıra, Pozantıspor yönetim kurulu üyeleri ve takımlarına destek ve tüm Pozantıspor’lular katıldı.

4’te 4 Yaptık

Konuyla alakalı düşüncelerine başvurduğumuz Pozantıspor Kulp Başkanı Selahattin Ünal; “Takımımızdan oldukça memnunuz. Oynanan dört maçtan da galip ayrılarak puanları 3’er 3’er alıp 12 puana yükseldik. Lig boyunca mücadelemizi bu dört maçtaki gibi gösterterek bu yıl Şampiyon olmayı hedefliyoruz. Bütün maçlarda yönetim kurulu üyelerimiz takımımıza gerekli desteği verirken en büyük desteği ise taraftarlarımızdan görüyoruz. Onların ilgi ve alakaları takımımıza aşırı moral veriyor. Biz de bu moralle karşılaştığımız takımları teker teker yenmeyi başarıyoruz.” Dedi.

12 Puanla 2. Sırada

Adana 1. Amatör Ligi B Grubundaki 11 takım arasında mücadele gösteren takımımız Pozantıspor, çıktığı 4 maçtan da galip ayrılarak 12 puanla ikinci sırada yer alıyor. Pozantıspor’u, 7 puanla Anadolu 19 Mayısspor ve 6 puanla Yüreğir İdman Yurduspor takip ediyor.

Pozantıspor beşinci karşılaşmasını 26 Ekim 2017 saat 14:00’da Adana’da Büyük Mangıtspor ile karşılaşacak. Takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*